ظریف: ترامپ مجددا جهل خود نسبت به ایران را اثبات کرد
وزیر خارجه کشورمان در واکنش به اظهارات ضد ایرانی رئیسجمهور آمریکا، گفت او مجددا جهل خود نسبت به ایران را نشان داد.

التزام – «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران در توئیتر خود به اظهارات «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا علیه جمهوریاسلامی و توافق هستهای، واکنش نشان داد.
ظریف در صفحه توئیتر خود نوشت: ترامپ دوباره جهل خود نسبت به ایران و منطقه را اثبات کرد. همه میدانند موضع او چیست و مشخص است که با ایرانیان نیست.
وی با کنایه به پادشاهیهای عربی در منطقه، افزود: شاید مشتریان «پاکدامن و دموکراتیکوار انتخابشده» او (از این موضع) شاد شوند، ولی نه کسانی که هدف رأس استبداد و سلاحهای آنها هستند، مانند کودکان یمن.
رئیسجمهور آمریکا ساعاتی پیش طی سخنرانی در کنگره، ضمن حمایت از آشوبها و اغتشاشات اخیر در ایران، از کنگره خواست هرچه سریعتر برجام را اصلاح کند.
منبع : العالم